ESPEN EIBORG
HOME / COLLECTIONS / SOULMATE SHAMPOO WHIP
Espen Eiborg

SOULMATE SHAMPOO WHIP

Satire på samtiden hvor en total forvirring av impulser blir absorbert og makulert
Hva er nytt og hvor ble det av det som var nytt igår - hvem husker fortiden når det nye er forlokkende og helt nytt …
Det absurde og flyktige er som såpebobler – Boblen vi lever I og boblen som sprekker- og sommerfulen som ligger I sin puppe og sover- men våkner I sin farveprakt for å finne en blomst- hvorpå befrukning og død. Metaforer som spiser hverandre – editering, makulering, resirkulering og oppkast av gamle slagere. Gjenvinning av den mentale helse- og galskapens teater. Spise, sove og løpe for døden. En karusell, en kafka opplevelse, en boble. En glad paranoia- ett hurtig fix- som euforisk shopping, følesen av å svømme I coca cola..skli på en banan og den isende og stikkende følesen av en blåbær cupcake..
Det skal være nytt og fresht- men det koster penger –og tid..det skal absorbers og bearbeides for så og glemmes for det kommer noe nytt. Kunstenrens forvirrede sinn, eller en beskuelse av hvor travelt alt er – og hvor raskt det går..megabyte , terabyte- mangfold , alle eller ingen, alt eller ingenting. En for alle alle for en ..individet- selfien, bloggen og twttwermania. Likes no likes..
Er vi alle sprøyte gale? Er livet bare en tekstmelding, en mms. Samtidig er det mangel på humor I kunsten, alle utøvende og hele sirkuset tar seg selv fryktelig høytidelig- dette er ett pek til alle stilarter.. og kunstnere, museumskuratorer og gallerister…dette er alvorlig men samtidig banalt- de selvutnevte blir degradert og de virkelige mestere blir oppnevt til retmessige eiere av kunstens hellige gral..
info@espeneiborg.com
+47 416 14 039 Copyright 2015 © espeneiborg.com